Nytt jobb?

Jag fick ett tips om att söka den här tjänsten. Verkar ju lite spännande.


Nordiska museet söker verksamhetscontroller

Nordiska museet söker verksamhetscontroller för en mångfacetterad tjänst

Om Nordiska museet
Stiftelsen Nordiska museet är nationellt museum för kulturhistoria med uppgift att fördjupa perspektivet på samhällsutvecklingen. Museets utställningar, slott och gårdar levandegör minnen av liv och arbete i Sverige från Gustav Vasas tid till vår egen. Insamling av föremål, bilder och data ur alla samhällsklasser är basen för museets verksamhet. Genom utställningar, visningar, publikationer, föreläsningar och via arkiv och bibliotek förmedlas kunskaper som ökar medvetandet om historiska sammanhang och fördjupar insikterna om olika kulturer. Nordiska museet innefattar även Julita gård, Svindersvik i Nacka, Tyresö slott och Härkeberga Kaplansgård.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ansvar för Nordiska museets verksamhetsplanering, vilket bl a innefattar att ställa samman verksamhetsplanen, göra uppföljning av verksamheten mot satt plan samt avrapportering i verksamhetsberättelsen. Verksamhetsuppföljningen görs snarare av aktiviteter än av siffror. Som verksamhetscontroller kommer dina arbetsuppgifter att variera och du kommer bl a att sitta som sekreterare i utställningsgruppen och ofta bli involverad i olika typer av projekt, t ex att skriva svar på remisser. Du kommer att arbeta mycket nära museets olika verksamhetsdelar.

Profil
Du har sannolikt akademisk examen och minst tio års relevant erfarenhet. Din analytiska förmåga är mycket god och du formulerar dig mycket väl i skrift. Du är kommunikativ, har lätt för att samarbeta och har förmågan att driva frågor självständigt. En självklarhet för att du ska lyckas och trivas i tjänsten är att du tycker verksamheten är rolig.

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta vår rekryteringskonsult Anna Hellström på HR Commitment på 08-650 58 00. Din ansökan i form av ett personligt brev och meritförteckning vill vi ha senast 10 februari till [email protected] eller HR Commitment, Box 22093, 104 22 Stockholm. Märk ansökan ”Nordiska museet”.


Kommentarer
Postat av: As1

SÖK!!!

2010-02-03 @ 20:44:42
Postat av: Strutt

..INTE!!

2010-02-09 @ 16:18:09
Postat av: Jennie

Hehe :-)

2010-02-09 @ 16:41:10
URL: http://kulturfrosseri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0